tiistai 19. tammikuuta 2010

Kaunis koiruli

Uusi vuosi alkanut ja uudet kujeet mielessä ainakin meidän pennulla : )

Tammikuun alussa käytiin kaapelitehtaan pentunäyttelyissä ja yllättävän hyvin se meni vaikka tämä esittäjä olisi saanut olla paremmin valmistautunut koitokseen...

Saija Juutilaisen arvostelu Moonasta oli

5kk. hyvä runkoinen ja luustoinen. Mittasuhteiltaan miellyttävä narttupentu. Tyylikäs pää, oikein asettuneet hieman kevyet korvat. Hyvä purenta. Tummat silmät. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut ja niskakaari kauniinpi. Erinomainen, vahva takaosa. Tiiviit käpälät. Oikea karvanlaatu. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella, edestä löysästi ja takaa leveästi. Hyvin kannettu häntä. Reipas luonne.

Hampaat vaihtuvat tiuhaa tahtia ja vähän väliä sukista löytyy pieniä teräviä naskaleita. Vielä jännitetään toisen yläkulmurin irtoamista kun on aika tiukassa vielä. Hyvin kyllä näyttävät uudet purukalustot asettuvan muuten paikoilleen.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on päivittäin ja ahneus on ruuan perään huipussaan. Joulun aikana saatiin ekakertaa kiinni itse teosta kun Moona oli noussut pöydälle ja söi kaikessa rauhassa kinkun jämiä lautasilta. Nykyisin on heti pöydällä jos joltain unohtuu lautanen ja osaa oiken kytätä tilaisuutta rosvoukseen. Ja sen jälkeen kun jää kiinni teosta viimeistään siinä vaihessa kun haarukat lentelee pitkin lattioita, kun yrittää syödä mahdollisimman nopeasti niin on häntä koipien välissä mukamas häpeissään. Täytyy varmaan viritellä joku ansa pöytään joskus. Hyviä neuvoja vastaan otetaan..

Kesän näyttelyt ovat vielä mietinnässä, kun pitää seurailla vielä tuota kasvua. Joka kyllä näyttää jo hieman hiipuvan. 5 kk mitat olivat 36cm ja 6kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti